masaža telesa in SAVNA (20% popust)

Udaril je mraz in tu je naš paket z indijsko parno savno, da vas pogreje in očisti. Pozimi se telo manj pogosto prepoti, ker pa je razstrupljanje nujno, je savna odlično pomagalo pri ohranjanju zdravega organizma v tem času. Ajurvedska savna narekuje najprej oljenje, nato savnanje, da se koža ne izsuši. Zeliščna savna podpira metabolizem, čisti tkiva, primerna pa je tudi za bolj občutljive posameznike, saj se v glavo ne savnamo. 

(70-minutna masaža telesa, 20-minutna zeliščna parna savna)

Zanjo bošte odšteli le 60€, kar je 20% manj od vrednosti storitve (75€)

___________________________________________________________________________________

90-minutni paket: "GLAVA, HRBET, STOPALA" (40% popust)

 Kombinirana masaža vsebuje ajurvedsko masažo glave, oljno masažo hrbta in masažo stopal. Celoto zaključuje še obrazna savna (nasyam) in masaža obraza. Kombinacija je namenjena tistim, ki niso pristaši oljne masaže celotnega telesa ali pa so bolj sramežljive sorte, a si vseeno želijo tretma, ki jih bo sprostil, odstranil napetosti v hrbtu, vratu, prekrvavil telo in očistil sinuse.

(30-minutna masaža glave in obraza, 30-minutna masaža hrbta, 20-minutna masaža stopal in gratis 10-minutna obrazna savna)

Zanj boste odšteli le 55,20€, kar je 40% manj od vrednosti storitve (92€)

_________________________________________________________________________________

100-minutno TROJNO RAZVAJANJE (40% popust)

Paketa vsebujeta kombinirana tretmaja, oba pa vključujeta klasično ajurvedsko masažo telesa s toplimi olji in masažo stopal. Trojni paket z masažo stopal vsebuje ajurvedsko masažo glave in obraza ter masažo stopal. Tako obraz kot stopala so gosto posejana z marma točkami, ki se povezujejo s celotnim telesom, zato masaža le-teh blagodejno vpliva na celoten organizem in poskrbi za izboljšanje cirkulacije. Pri trojnem paketu z masažo hrbta je poudarek na masaži hrbta. Namenjen je predvsem tistim, ki imajo težave z napetostjo v vratu in hrbtu, pa si želijo poleg oljne masaže telesa še temeljitejšo masažo hrbta. Maser se posebej osredotoči na predele, kjer imamo t. i. "vozličke".

Trojni paket z MASAŽO STOPAL:

(30-minutna masaža glave in obraza, 50 minutna oljna masaža telesa in 20-minutna masaža stopal)

Zanj boste odšteli le 66€, kar je 40% manj od vrednosti storitve (110€).  

Trojni paket z MASAŽO HRBTA:

(30-minutna masaža hrbta, 50-minutna oljna masaža telesa in 20-minutna masaža stopal)

Zanj boste odšteli le 61,80€, kar je 40% manj od vrednosti storitve (103€). 

 (Vse akcije veljajo do konca JANUARJA 2018)

____________________________________________________________________________________

 

20% družinski popust na ajurvedski pregled

Ajurveda je življenjski slog in preventiva. Z zdravimi navadami je dobro začeti že od malih nog, vendar je v modernem svetu kljub raznolikim ponudbam težko najti smernice, ki bi ustrezale vsakemu posamezniku posebej. Da bi spodbudili družine pri zdravih spremembah smo se odločili, da v našo ponudbo vključimo popust na ajurvedski pregled za družine. Na pregledu pri zdravniku ajurvede boste izvedeli, kakšen je vaš telesni tip, kako se lahko prehranjujete v skladu z njim ter izboljšate svojo imunost in seveda, kako lahko svoj način prehranjevanja uskladite z ostalimi družinskimi člani v istem gospodinjstvu.

20% popust velja za minimalno 3 družinske člane ob skupnem obisku. 

Lepo vabljeni!