Kontakt

  • hiša Ayurveda  

  • Mekssa d.o.o.
  • Zabretova ulica 9a
  • 1000 Ljubljana

Prosimo, da nas pred obiskom pokličete na 031 639 408 ali pišete na info@ayurveda.si, da se dogovorimo glede prostega termina.

Na e-pošto odgovarjamo od ponedeljka do četrtka dopoldne. Opozorilo: med 22.12. in 2.1. po e-pošti ne bomo dosegljivi. V tem času nas prosim pokličite po telefonu ali pa pošljite sporočilo na nadomestni mail hisa.ayurveda@gmail.com. Hvala za razumevanje.

Delovni čas: ponedeljek - petek: 8.00 - 20.00, sobota: 8:00 - 13:00

Delamo tudi ob praznikih, razen nedelje.

 

Locirani smo 2km od BTCja.

Prihod po obvoznici iz Šiške: Izvoz Nove Jarše (BTC), levo preko obvoznice na Šmartinsko cesto.

Prihod po obvoznici iz štajerske ali primorske smeri: Izvoz Nove Jarše (BTC), v križišču s Šmartinko zavijete desno na Šmartinsko cesto v smeri Domžal.

Čez 200m boste na levi zagledali rastlinjake in (prve) hiše, za njimi zavijete levo v Šmartno, se peljete naravnost mimo gostilne Tavčar (na levi) in ograde za konje, čez cca 200m (pred cerkvijo) zavijete desno navzdol, nato naravnost do Y križišča, tam se držite leve, zapeljete do konca ulice in na levi strani zagledate našo hišo.

Do nas peljeta dva avtobusa: številka 12 (Vevče) in številka 12D (Podgorica). Izstopite na postaji Hrastje, ki je prva postaja po prečkanju obvoznice. Od postaje do naše hiše je slabih 10 minut hoje. Po prihodu na postajo prečkajte cesto in stopite na ozko cesto za avtobusno postajo, ki je nasproti te, kjer ste izstopili. Ko pridete na konec te ceste, zavijete desno. Na svoji levi boste zagledali gostilno Tavčar in ograde za konje, čez cca 200m (pred cerkvijo) zavijete desno navzdol, nato naravnost do Y križišča, tam se držite leve, hodite do konca ulice in na levi strani zagledate našo hišo. 

Vozni red avtobusov 12 in 12D:

http://www.lpp.si/sites/default/files/lpp_vozniredi/iskalnik/index.php?stop=0&l=12

http://www.lpp.si/sites/default/files/lpp_vozniredi/iskalnik/index.php?stop=0&l=12D

  1. *obvezna polja